Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Slaapcoach

Slapen kun je niet afdwingen en dat is frustrerend, want we houden ervan controle te hebben en trekken alles uit de kast om te gaan slapen. Zonder succes.

Slapen

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet altijd. We begrijpen steeds meer van slaap en het effect van slaap op fysiek en mentaal herstel. Mensen die goed slapen hebben meer energie, zijn mentaal fit en presteren beter.

 

Veel mensen lopen te s ’nachts te piekeren en ook werken steeds meer mensen met onregelmatige werktijden (en kans op verstoring van het bioritme), waardoor ze te maken krijgen met slapeloosheid. Nu is regelmatig werken de beste optie, maar dat is veelal niet mogelijk. Gelukkig is het mogelijk om weer een gezonde slaper te worden zonder pillen of andere hulpmiddelen. Met een beproefde en concreet stappenplan kun je je natuurlijke slaapritme terugvinden. Deze methode is gebaseerd op ACT.

 

ACT is bewezen effectief bij het oplossen van slaapproblemen. De essentie van goed slapen is niets doen. En dat ervaar je met ACT: je leert te stoppen met vechten tegen allerlei gedachte en zorgen door op een andere manier te kijken naar wat er is. En dat heeft ook een gunstig effect op andere aspecten van je leven.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×