Schrijf je in voor de nieuwsbrief

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige maar zeer effectieve methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau.

 

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige maar zeer effectieve methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan je met deze methode stress en angst tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

PSYCH-K® is dus bewust kiezen voor blijvende verandering!

Een greep uit de klachten die met PSYCH-K® op te lossen zijn:

  • Burnout
  • Fobieën
  • Faalangst
  • Paniekaanvallen
  • Perfectionisme
  • Trauma
  • Depressie
  • Emotionele blokkades
  • Laag zelfbeeld

Als je niet een van deze specifieke klachten hebt maar toe bent aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling, dan is PSYCH-K® een effectieve methode om onbewuste blokkades die je persoonlijke groei in de weg staan te transformeren en zodoende meer rust, harmonie, vitaliteit en levensvreugde te gaan ervaren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Afbeelding-olifant-en-kolibrie.jpg

Hoe werkt PSYCH-K®?

Uit vele onderzoeken is gebleken dat het belangrijk voor je gezondheid en geluksgevoel is om met een positieve perceptie door het leven te gaan. Onze overtuigingen zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe we naar de dingen kijken en of we stress ervaren. Dat weten veel mensen maar om deze overtuigingen daadwerkelijk te veranderen is voor velen uitermate lastig.

Dat komt omdat deze overtuigingen in ons onderbewuste zetelen en we daar niet zomaar bij kunnen.

http://https://youtu.be/6VDRqLNiSlQ

Met PSYCH-K® communiceer je op een gemakkelijke manier via spiertesten rechtstreeks met je onderbewuste en transformeer je overtuigingen die jou niet langer dienen naar krachtvolle overtuigingen.

Een overtuiging als “Ik ben niet goed genoeg” kan je met het uitvoeren van een PSYCH-K®-oefening (een Balans) veranderen in “Ik ben goed genoeg”. Zo’n Balans kan 5 tot 15 minuten duren. Daarna ervaren veel mensen direct een ontspanning in hun lichaam.

Het is niet nodig om te gaan graven in het verleden om oorzaken te vinden. Niet iedereen weet precies wat de overtuiging “Ik ben niet goed genoeg” heeft veroorzaakt. Het enige dat nodig is is jouw bewuste besluit dat je wil veranderen richting de overtuiging “Ik ben goed genoeg”.

Met een PSYCH-K® Balans overschrijf je verouderde overtuigingen op onderbewust niveau en transformeer je stress tot op celniveau. Wij kennen 3 niveaus van bewustzijn, die je kunt lezen op deze site (klik hierop).

Het doen van een Balans is dus snel en eenvoudig, terwijl de verandering zeer krachtig en blijvend is!

 

 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×