Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Even voorstellen

Mijn naam is Erwin Piet. Ik ben het gezicht achter Bewust Vooruit Coaching. Het zit in mijn natuur om mensen vooruit te helpen. Mensen voelen zich gauw vertrouwd bij mij en vertellen me makkelijk hun verhaal. De drive om daar ‘iets’ mee te gaan doen, werd sterker toen tijdens mijn leidinggevende functies medewerkers weer tot bloei kwamen nadat ik een aantal gesprekken met ze had gevoerd. Zonder dat ik bewust aan het coachen was, boekten we samen waardevolle resultaten. Wauw, híer werd ik blij van! Iedereen verdient een eigen podium, maar daarvoor moet je wel in je eigen kracht kunnen staan. Ik vind het fantastisch om mensen daarbij te helpen. Want met dat podium ben je er niet: durf er ook maar op te staan! Ik help jou de juiste stappen te zetten. Klaar voor de start?

“Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart”

Gecertificeerd

Om mezelf officieel coach te mogen noemen, ben ik opgeleid aan de Alba Academie en aangesloten bij de NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland.

 

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neem ik ieder jaar een aantal mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt kosteloos onder mijn hoede.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×