Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Coaching en traumacoaching

Bewust Vooruit Coaching helpt je verder

Waar loop jij tegen aan? Slaap je slecht, heb je last van stress, voel je je niet helemaal op je plek? Heb je (chronische) pijn of andere lichamelijke klachten en wat zegt jouw lichaam? Of herken je dat je niet helemaal lekker in je vel zit, maar  je weet niet hoe dat komt. Hoe komt het dat mensen jou niet snappen, terwijl jij toch je best doet?

Allemaal vragen die je misschien wel herkent, maar je niet weet hoe je verder moet. Veelal (95%) van onze doen en laten wordt aangestuurd door ons onderbewuste brein en dus ben je 5% bewust actief. Overigens maar goed ook, want anders zou ademhalen, autorijden en lopen toch een hele inspanning gaan worden. Deze worden ook aangestuurd door onze automatische piloot, die in ons onderbewuste brein zit. Ik kan je helpen om stappen vooruit te zetten en bepaalde overtuigingen in het onderbewuste bewust te herprogrammeren/ aan te passen. Door eigen ervaring en veel opleiding heb ik mij ontwikkeld tot een coach die naar het totale plaatje kijkt. Ik heb ook ervaren dat onbewuste negatieve ervaringen of trauma (kan al ontstaan door te weinig aandacht) zich in het lichaam vastzetten. Door mijn unieke aanpak kan ik zowel op het lichaam werken als op de psyche van de mens.

Ik maak gebruik van de een unieke methode om belemmerende overtuigingen en stress om te zetten in een ondersteunende overtuiging. Dat doe ik met PSYCH-K.

“Vind de rust in jezelf”

Grote stappen binnen 5 tot 8 coaching sessies

Je komt pas in beweging als je van binnenuit gemotiveerd en geïnspireerd bent. Bewust Vooruit Coaching helpt jou om belemmeringen om te buigen en datgeen wat stimuleert te versterken. We bieden die veilige relatie waarbinnen je wordt uitgedaagd en gestimuleerd om essentiële zaken te veranderen.

Je doel bereiken

Samen zetten we alles op alles om het doel dat je voor ogen hebt te bereiken. Binnen 5 tot 8 coaching sessies kunnen we al grote stappen zetten. Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Met behulp van ACT kunnen wij gestructureerd werken aan een werkbare oplossing voor jou. Hierdoor wordt jouw leven een heel stuk aangenamer en kun je goed omgaan met negatieve gedachten en gevoelens.

Combinatie met Guasha

Het kan zijn dat jouw klachten zich ook openbaren in je lichaam. Je schouders staan opgetrokken, je hebt last van je rug of je staat scheef, etc.. Jouw lichaam liegt niet tegen jou, onthoudt alles en slaat ook alles op. Dit veroorzaak stagnatie in jouw lichaam. Met guasha kun je de energie weer in je lichaam laten stromen. Omdat veel mensen onbekend zijn met guasha wil ik je de mogelijkheid geven hier kennis mee te maken. Ik werk vanuit coaching Helmond hierbij samen met zeer ervaren en erkende guasha-therapeuten zoals Mariette de Nes en ben zelf ook opgeleid tot guasha-therapeut. Op hun site vind je wat guasha kan doen. En wees niet bang, het is niet pijnlijk al hoewel sommige foto’s anders doen geloven.

 

 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×