Schrijf je in voor de nieuwsbrief

slaapcoaching succesvol afgerond

Afgelopen week heb ik een Coachee de slaapcoaching afgerond en ga haar de nieuwe uitgave van “Slapen is niets doen” geschreven door Aline Kruit cadeau doen. Overigens krijgen alle Coachees die bij mij de slaapcoaching doen dit exemplaar.

Na een uitgebreide anamnese en een slaapscore is gebleken dat deze Coachee al jaren een ernstige mate van slaapproblemen (insomniestoornis)met als gevolg, de hele dag vermoeid, niet kunnen concentreren, geen leuke dingen meer doen, etc.

Ik heb met deze Coachee gewerkt aan het loslaten van vechten tegen het wakker liggen met behulp van ACT. Onderdeel hierbij is ook uit te leggen hoe de slaap werkt, dat de slaap zich niet laat controleren en hygiëneregels om de slaap welkom te heten. De mindset dat je af en toe wakker bent ’s nachts en dat dat normaal is, gaf al ruimte en rust om er niet tegen te hoeven vechten. Verder hebben wij in een aantal sessies gewerkt aan hoe je stopt met vechten en hoe je overdag al kunt werken naar een goede nachtrust.

Mijn Coachee slaapt nu na jaren weer goed en heeft af en toe nog een slechte nacht, maar ook dat is normaal. Nu zij weet hoe zij goed kan slapen, stuur ik haar het boek als naslagwerk.

Heb je ook last van slecht slapen? Neem dan contact op via info@bewustvooruitcoaching of kijk op mijn website.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×