Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Opgeleid tot ACT-therapeut

Zaterdag 3 oktober heb ik mijn opleiding bij ACT in Actie afgerond waardoor ik deze praktische methode in de praktijk toe kan passen. Op mijn pagina lees je wat ACT inhoudt en zorgt hoe van klacht naar veerkracht komt. Het is een praktische gedragstherapie, die internationaal wordt ingezet met zeer goede resultaten.

Deze therapie bied ik ook aan in combinatie met guasha therapie. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×