Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Counseling

Aan de slag met counseling

Ben je ergens onderweg jezelf kwijtgeraakt? Weet je niet meer wat je wil? Val je steeds terug in oude patronen? Heb je het gevoel niet optimaal meer te functioneren? En wil je daar dolgraag iets aan veranderen? Counseling biedt uitkomst. We gaan graag met je aan de slag!

Counseling richt zich op de diepere laag van je identiteit

Soms zit een probleem dieper, en is coachen op gedrag niet voldoende. Om verder te komen, richten we onze counseling behandeling op de diepere laag van je identiteit. Daarbij confronteren we je met steeds terugkerende patronen, overlevingsstrategieën en zelfsabotage. Kies jij voor counseling?

We deinzen er niet voor terug om je scherp maar liefdevol een spiegel voor te houden. Confronterend? Zeker. Pijnlijk? Soms. Maar binnen 10 counseling sessies kunnen we al veel bereiken. Durf jij een diepgaand veranderingsproces in te stappen zodat je straks (weer) vol in het leven staat? Wij helpen je graag met counseling.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@bewustvooruitcoaching.nl 06 - 51 64 79 45
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×